usb sticks bedrukken ter promotiemateriaal?

Vandaag de dag zijn we allen bekend met het werken op een laptop of tablet toch? Dit is ook niet meer uit ons denkbeeld weg te krijgen, van jongs af aan werken we er al mee en dit blijft hoogstwaarschijnlijk de rest van ons leven ook zo. Nu dat ik usb sticks bedrukken wil om dit te geven aan collega’s ter promotiemateriaal ben ik gaan zoeken op het internet. Met een usb stick ben ik in ieder geval verzekerd dat hier veel gebruik van gemaakt wordt. Door op het internet te zoeken hoopte ik een betaalbaar bedrijf te vinden waar ik zorgeloos dit kan realiseren. Tijdens het zoeken op het internet heb ik een tal van bedrijven gevonden, echter op de website van Maxilia was het echt mogelijk om dit goedkoop te verkrijgen.image (1)

Genoeg te vinden in het assortiment

Aangezien ik bij hun al had gezien dat je gemakkelijk usb sticks bedrukken kan wilde ik verder kijken. Het assortiment is hiervoor aantrekkelijk genoeg om te bekijken, wellicht dat ik nog iets leuks kan vinden om te laten bedrukken toch? Zo heb ik bij hun gezien dat je er caps kan laten bedrukken voor een aantrekkelijke prijs, iets wat vooral in deze tijd van het jaar goed gebruik wordt. Ik heb er dan ook voor gekozen om zowel usb sticks als caps te laten bedrukken, deze worden overigens vrij snel bij je bezorgd! Al met al goede service voor een zeer betaalbare prijs, iets wat ik elders nog niet had gevonden! image