Uitbouw kosten

Ik en mijn vrouw zijn al een tijdje aan het zoeken naar de uitbouw kosten. En naar een bedrijf dat wij willen inhuren om de uitbouw te maken. Deze hebben we nu gevonden, Verbouwaanvraag.nl is voor ons het perfecte bedrijf om de aanbouw te maken. Het zit dicht in de buurt en we hebben een hoep goede reacties over het bedrijf gehoord.

We willen graag een uitbouw hebben aan de woonkamer om hier en extra tv neer te zetten voor onze zoon. Op het moment is het vaak geruzie wie de tv in de woonkamer gebruikt aangezien hij veel spelletjes speelt op zij Xbox maar wij willen ook tv kijken.

Met de uitbouw maken we een soort van game hoek waar hij zijn eigen tv krijgt waarop hij dan ze spellen kan spelen. Dan kunnen wij ook eens een keer tv kijken. Aan de Xbox sluiten we een headset aan zodat we geen last hebben van elkaars geluid.

logo-1-300x65

Ergens volgende week komt de aannemer langs om een kijkje te nemen. Hij zal een inschatting geven van de tijdsduur en de uitbouw kosten. Als dit allemaal geregeld is dan kan het bouwen beginnen.

Tijdens het bouwen zal ik zelf hier en daar ook nog een handje mee helpen.  Dit was allemaal geen probleem en ze vonden zelfs leuk. Ik zelf ben redelijk technisch ingesteld dus dit moet wel goed komen.

Wij kunnen niet wachten tot dat het af is en dat we niet steeds een wedstrijdje moeten houden wie het eerste de tv heeft.