Tweedehands bestelbus leasen, voor mij een geweldige oplossing

Ik ben al jaren vertegenwoordiger en mijn tweede woning is mijn auto. Omdat ik dagelijks op weg ben en door het hele land mijn klanten heb zit ik meer in de auto dan thuis op de bank.  Ik heb dan ook veel eisen aan een auto, niet alleen dat die betrouwbaar moet zijn, maar moet ook goed zitten, rijden en er moet genoeg laadruimte zijn om mijn producten mee te kunnen nemen.  Helaas krijg ik geen auto van de zaak, maar je moet zelf voor een goede auto zorgen, Daarom was het voor mij ook even slikken toen ik een paar weken geleden door een vrachtwagen werd aangereden en mijn auto total loss was verklaard. Gelukkig had ik zelf geen letsel, alleen maar flinke schrik, maar zonder mijn auto kon ik niet meer de weg op, en ik had helaas niet genoeg geld om een nieuwe auto aan te schaffen. Tweedehands bestelbus leasen was voor mij op dat moment de enige oplossing om mijn werk te kunnen uitvoeren. Ja ik had besloten om mijn auto in te ruilen voor een bestelbus, omdat ik steeds meer ruimte in mijn auto nodig had. Binnen een week was alles geregeld en kon ik mijn nieuwe bestelbus ophalen. Dankzij tweedehands bestelbus leasen kon ik mijn werkzaamheden weer voortzetten.  1

Een geluk bij een ongeluk

Dankzij mijn ongeluk heb ik nu een bestelbus waar ik het hele land mee rond kan rijden. Ik heb geen last meer van een te volle auto, en ik moet zeggen dat mijn nieuwe auto geweldig op de weg ligt, ik heb zelfs geen last meer van mijn rus als ik ‘s avonds thuis op de bank neer plof. 1 (1)