Stichting Woord en Daad helpt!

Armoede, iets wat niemand kan en wilt zien. Stichting Woord en Daad wel! Zij helpen met plezier mensen in het buitenland. Door geld in te zamelen zorgen zij er namelijk voor dat de kinderen daar kunnen eten, naar school toe en medische hulp krijgen. Iets wat hier in Nederland standaard is, daar een noodzaak is wat gemist wordt.

Stichting Woord en Daad

Help een ander!

Door eens op de website van Stichting Woord en Daad te kijken vind je de mogelijkheid om arme gezinnen (met name kinderen) te helpen. Hier kun je 99 cent per dag doneren waar zij vervolgens werk voor kunnen verrichten. Denk hierbij aan kinderen die weer naar school kunnen gaan. Of wellicht medische hulp krijgen met wat zij nodig hebben. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of zij realiseren dit. Op de website van dit bedrijf vind je de mogelijkheid om een kind te doneren. Dit kun je overigens zelf aangeven welk kind je wilt doneren. Overigens kun je er ook voor kiezen om meerdere kids te doneren zodat jij meer hulp kunt verrichten.

Stichting Woord en Daad

Snelle zorgen

Het is overigens wel te begrijpen dat je meer kunt realiseren als dat jijzelf denkt. Je kunt ervoor kiezen om bij dit bedrijf een donatie te doen. Omdat ik dit een erg goede organisatie vind, ben ik op het idee gekomen om dit bericht te delen zodat ik meerdere mensen kan attenderen op deze goede diensten. Neem daarom zelf maar eens een kijkje op de website.