Rollators blijven handig

RollatorNatuurlijk is het gebruik van rollators niet iets wat je bij iedereen ziet. Onder de senioren zal je dit wellicht vaker vinden…

Mijn tante is nu richting de zestig en wilde maar al te graag een rollator kopen, echter wist ze niet waar ze dit kon doen. Door te zoeken op het internet had ze dan wel diverse bedrijven gevonden maar de kosten voor de aanschaf vond ze veel te hoog. Hierdoor heeft ze het eigenlijk laten varen, terwijl ze het maar al te graag wilt.

Snel service2038f1ff9a2af9d623316724f772b59e

Afgelopen week is mijn tante gevallen in de woonkamer, dit terwijl ze een kop koffie vasthield. De schrik zat er bij haar goed in waardoor ze niet meer normaal durfde te lopen. Nu dat ik het te horen had gekregen dat ze graag een rollator wilde hebben ben ik voor haar gaan zoeken. Tijdens mijn zoektocht terecht gekomen op de website van Uw-rollator.nl. Hier hadden ze diverse rollators staan voor een, naar mijn mening, aantrekkelijke prijs.

Samen met mijn tante hebben we gekeken welke rollator het beste zou passen bij haar. Door samen een keuze te maken is het toch de rollator geworden waar een plateau bovenop zit. Hier kan ze dan zelf voor kiezen of ze erop gaat zitten of dat ze hier haar kopje koffie op plaatst. homebannergemino30actie2015

Trouwens het moment dat ze het kwamen bezorgen werd het netjes voor mijn tante uitgepakt en op de juiste hoogte gezet! Dit is naar mijn mening geweldig en ik hoef me dan ook geen zorgen meer te maken dat er ongelukjes gebeuren.