Mijn stage in het buitenland gevolgd!

Eindelijk is het zover dat mijn stage in buitenland realiteit wordt! Dit wil ik al een lange tijd en dankzij de website van Do4Africa gaat het eindelijk gebeuren!

stage buitenland

Iets willen doen voor een ander

Nu zal je waarschijnlijk denken dat er hier in Nederland ook mensen zijn die medisch hulp nodig hebben. Dat klopt helemaal, echter is het hier in Nederland een stuk beter geregeld dan in Afrika. Wat ik persoonlijk het meest belangrijkste hiervan vind is het feit dat ik graag de kinderen een goed en gezond toekomst wil bieden. Met mijn medische achtergrond kan ik dit een gedeelte realiseren. Het is natuurlijk niet mogelijk om daar een aantal jaren te blijven wonen, toch wil ik mijn steentje bijdragen met wat ik kan.

stage buitenland

Eerste stap

Aangezien ik nog stage in het buitenland wil lopen was dit de perfecte kans voor mij. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om contact op te nemen met Do4Africa. Ik wilde maar al te graag mijn vragen beantwoord hebben alvorens ik mijzelf in ga schrijven. Mijn vragen werden zeer  vlot en netjes beantwoord. Hierdoor was ik overtuigd en ben mijzelf in gaan schrijven bij dit bedrijf. De borg heb ik betaald die zij vragen. Hiermee weten zij het namelijk zeker dat jij serieus bent en dit met beide handen aan zult pakken. Mijn eerste stap is gezet naar het helpen van iedereen in Afrika!