Boek ook een groepsaccommodatie Gelderland!

Een groepsaccommodatie Gelderland zien te vinden waar wij met ons team kunnen overnachten! Het lijkt zo gemakkelijk maar niets is minder waar, een diversiteit wat we hebben gevonden is onwijs groot. Hierdoor hebben wij besloten om alle bedrijven op te schrijven en stuk voor stuk af te gaan om er uiteindelijk maar één over te houden. Zo gezegd zo gedaan, hierdoor hebben wij er dan ook eentje uitgehaald waar we beide een prettig gevoel bij hadden. Wij zijn namelijk terecht gekomen op de website van De Grenswachter waar het mogelijk is om met een maximum van zestig personen te verblijven. Geen hoge kosten of aparte ruimtes, gewoonweg prachtig ingerichte accommodatie waar we met ze alle kunnen verblijven.

foto3

Zo hebben wij ervoor gekozen om dit naar ons team te sturen zodat ze met hun eigen ogen konden bekijken of dat het iets is. Gelukkig reageerde iedereen hier nogal enthousiast op, ook wegens het feit dat dit het eerste weekend weg gaat worden met het team. Voorheen gingen we altijd een dagje weg ofzo, maar dat begint ook aardig te vervelen waardoor het boeken van een overnachting ons veel leuker leek om te doen. Doordat we deze groepsaccommodatie Gelderland hadden gevonden was het ook nog eens dicht bij ons in de buurt, het had zo moeten zijn!

Al met al hebben we reeds hier kunnen boeken voor over twee weken. Ik kan in ieder geval niet meer wachten tot het zover is dat we hier mogen overnachten met het team, het wordt een gezellige overnachting kan ik je al wel vertellen!