Bezoek: Ziektekosten-vergelijken.nl! Klik hier

Volgende week word ik 18 jaar oud. Dan is het tijd om op zoek te gaan naar een eigen zorgverzekering. Voorafgaand zat ik bij de zelfde zorgverzekering als mijn ouders. Maar zodra je 18 word kan je besluiten om een eigen zorgverzekering te nemen. Ik zag ooit toevallig een website genaamd Ziektekosten-vergelijken.nl.

Een nieuwe zorgverzekeringfysio icon

Moeite had ik zeker met het zoeken van een zorgverzekering. Omdat ik nog niet echt bekend ben met zorgverzekeringen dus vroeg ik mijn ouders voor advies. Ik wou mijn ouders vragen of zij een zorgverzekering kende die bij mij het beste zou passen. Maar toevallig vertelde mijn broer dat ik toch op die website moest bezoeken. Daarop kan je alle zorgverzekeringen vergelijken.

Op de website Ziektekosten-vergelijken.nl vindt je alle zorgverzekeringen. En kun je duidelijk de prijzen zien die je maandelijks betaald. Mijn ouders zitten zelf bij de Menzis. Toevallig is Menzis ook de duurste. Daarom wou ik zelf niet daar voor gaan. Ik ben lang opzoek gegaan en heb veel research gedaan en ben uiteindelijk uitgekomen. Het wordt Ditzo. Zij zijn een van de goedkoopste zorgverzekeringen en hebben een optie dat je een vrije zorgkeuze krijgt.

Conclusieditzo-logo

Ditzo is ook zeker populair onder de jongeren en dat geeft de website ook aan. Het fijnste aan Ditzo vond ik dat je makkelijk een contract kan afsluiten. Met een druk op de knop beland je al op hun website. Dan kan je al beginnen met het invullen van een online formulier. Zodra je dit hebt ingevuld sluit je direct een deal!